Det bästa för två världar!

Det är skogsmaskinerna.se tänkt att vara. En värdefull datakälla för skogsfolk i skogen och en riktigt fin plattform för skogsmaskinstillverkare att visa upp sina produkter på.
Det är viktigt att enkelt och snyggt idag kunna presentera sina produkter på webben. Problemet för konsumenten är att det är svårt att kunna jämföra sina favoriter på ett enkelt sätt. Här kommer skogsmaskinerna.se in i bilden.

Användaridé

Det är precis vad skogsmaskinerna.se är.
Från början fanns funktionen på skogsmaskinerna.se´s systersajt, Sveriges största skogssajt – skogsforum.se.
Funktionen med en skogsmaskinsdatabas togs fram på skogsforum.se för att det efterfrågades av användarna på skogsforum. Tanken var god, men för att få en skogsmaskinsdatabas värd namnet måste gott om teknisk information finnas med. Detta medför i sin tur att det är många fält att fylla i innan maskinen kan läggas upp. Därför fungerade inte en sådan funktion riktigt bra på skogsforum.
Därför valde vi att lyfta ur databasen ur skogsforum och skapa en egen sajt, en sajt med mer funktioner och där all data kommer från tillverkaren själv.

Gillar du skogsmaskinerna.se?

Hjälp oss då gärna att sprida vidare att sajten finns och vad man kan göra hos oss! På varje sida finns en bokmärksfunktion, använd gärna denna funktion och sprid vidare på ditt favoritvis. Vill du länka till oss? Inga problem, gör gärna det, men tänk på att sidan du använder för att länka till oss ska vara relevant, alltså innehålla information om skog, skogsbruk, skogsmaskiner eller maskiner etc. Använd gärna också en unik länktext, men ordet ”skogsmaskiner” måste vara med. Tack för att du vill hjälpa oss bli bättre!

Skogsmaskinerna.se ägs och drivs av Esea Webbproduktioner som också driver liknande sajter som skogsforum.se, skogsnyheter.se och virkeshandel.se