Jämför skogsmaskiner

På den här sidan ställer du upp två till tre liknande skogsmaskiner och jämför dessa skogsmaskiner mot varandra för att se skillnader i den tekniska datan. För att kunna jämföra måste du välja minst två och max tre skogsmaskiner ifrån en och samma huvudkategori. Med huvudkategori menas ex ”Skördare”. Du kan alltså jämföra ex gallringsskördare mot slutavverkningsskördare, men inte gallringsskördare mot gallringsskotare. Klicka sedan på knappen ”Jämför” och du kommer till denna sida igen, men denna gång med en massa spännande tekniska data att jämföra!

Funktionen att jämföra skogsmaskiner är relativt ny. För att kunna utveckla funktionen så den passar dig och dina vänner, alltså alla besökare, tar vi gärna emot tips på hur sajten kan förbättras. Du hittar kontaktinformation under fliken ”Om sajten”.

Mycket positiv feedback har kommit för denna funktion att jämföra skogsmaskiner online. Naturligtvis hoppas vi att också du gillar funktionen? Om du gillar funktionen med att jämföra skogsmaskiner vore det jättekul om du vill sprida vidare att denna funktion finns. Använd då bokmärkesfunktionerna nedan, tala om det för dina vänner med samma intresse, eller länka denna sida från andra relevanta sidor. Tack för hjälpen!

Hur du jämför i listningen